61. PEATÜKK ⟡ Uued rännakud unes. Tõe otsingutel ⟡

Ema surm 2018. aasta sügisel tekitab paradoksaalsel moel järjekordse vaimse virgumise ja kirgastumise. Sul on vaja intensiivset impulssi, et letargiast virguksid! Ilmselgelt kellegi surm on negatiivse alatooniga. Ometi on negatiivsed sündmused üks õppimise vorme ja kogemust iseenesest võiks määratleda positiivsusena. Selgub, et negatiivsus ja positiivsus on suhtelised mõisted ning sõltub, millisesse konteksti panna.

Hakkan nägema veel enam selgeid ja spirituaalseid unesid. Sagedased on rännakud erinevatesse dimensioonidesse, põhiliselt immateeriasse (teispoolsus), kus minu isiklikul arvamusel on ka hingede kodu.

Üks näide näidete hulgast. Kolmapäev, 12.06.2019. Unenägu ennem kella seitset hommikul. Tunnetan surnud sugulasi – ema, tädi Maimu ja abikaasa Ilmari kohalolu. Nad elavad suures uhkes majas, kus on palju erinevaid basseine. Roheline värv ja toonid on enamuses. On veel inimesi (hinged), keda ma ei tunne. Nad on sinna alles tulnud ning kohanevad elu-oluga.

Oskan lennata ja kohapeal hõljuda. Gravitatsioon minu puhul ei toimi! Mõistan, et olen seal ajutine külaline!

Läbi une kuulen, et allkorrusel lüüakse duširuumiuks kõvasti kinni! Teen teadliku otsuse, et jätkan unenäoga ja silmi ei ava! Soovin idüllilises kohas edasi olla ja ammutada rohkem teavet! Hõljumine ja uudistamine jätkub veel ligi 5 minuti jooksul kuniks katkeb kui tütar mu tuppa tuleb.

Resümee. Arvan, et olin immateerias ja kohtasin erinevaid suhteliselt hiljuti surnud inimeste hingesid, kes olid loonud enesele mõttelise rahumeelse rohelise keskkonna.

Esimest korda elus esineb situatsioon, kus annan käskluse jätkata unenägu ja mitte üles ärgata! Sinu enese hing suudab olla regulaatori rollis! Selgub tõsiasi, et vajadusel su hing annab korralduse, et inimesena sa silmi enam ei avagi ja hing enam kehasse tagasi ei tulegi, millele järgneb organismi paratamatu surm. Osundan 60-ndale peatükile, kus saime teada, et uni annab võimaluse hinge lahkumisele kehast.

Oletan, et une sisu pidin nägema põhjuslikult, et ammutada infot.


Sündmused juhtuvad alati põhjuslikult! Laupäev, 14.12.2019.

Nägemine on väga hea! Riietun. Ma ei ole vist kunagi nii hästi pimedas näinud! Panen tule põlema. Näen pingutamata ja teravalt väga väikesi detaile, mida tavaolukorras oleks mõistlik luubiga vaadata! Kirjutamist alustan kell 03:55. Alltoodud teksti allakriipsutus kirjeldab magava keha hetkeseisundit ja hinge asukohta.

13. detsembri hilisõhtul voodis filmi vaadates maiustan rammusa plombiirijäätisega. Umbes kell 0:00 on liitrine maius oma piduliku lõpu leidnud. Telekas välja, silmad kinni ja vajun unne. Üsna kiiresti mõistan, et nn reaalses elus hakkab mu kehaga midagi veidrat ja tavatut toimuma. Unenägu jätkub, kuid ühtäkki sisu muutub.

Unes paiknen kiiresti ümber Lähis-Idasse. Asun Türgi ida-kagu, kagu ja lõuna-kagu piirkonnas, umbes kuni mõnesaja kilomeetri kaugusel praegusest Süüria piirist. Aeg oleks kui seisma jäänud ning on keeruline määrata ajastut, kus viibin. Ümbruskond on erakordselt arhailine, otsekui stseen kaugest minevikust. Olen väikese asula või linna kollakat värvi tolmusel suurel väljakul, päikeseline ja soe keskpäev, kella poole ühe paiku. Unenäos “valguse hulk väheneb”, tekib hämarus.

Tajun, et just praegu sellel hetkel väljub hing mu kehast. Samal ajal unenäos surutakse väikest jõudu kasutades mind kindlalt, kuid hellalt väljakule selili pikali. Ma ei osuta vastupanu. Minu peale ronib turbaniga suure kehaga jõuline mees. Ma ei suuda ta näo piirjooni eristada.

Teised kaks näota vaimolendit hoiavad mu käsi kinni ja ülejäänud kaks tegelast jalgu. Mul võetakse riided seljast ning olen täiesti paljas, aga ei puikle vastu. Turbaniga mees hakkab mind tulise, kleepuva ja paksu vedelikuga kokku määrima ning peale valama. Ma ei tunne ebamugavust ega põletust. Keha raskus suureneb ning kogen, et mind kistakse allapoole.

Vedelik taheneb ning raskust lisandub veelgi. Lõpuks olen üleni tihke massiga koos, ka nägu ja juuksed. On moodustunud massiivne rüü. Vaevu suudan püsti tõusta ja üritan end abitult raputada. Mundri värvus on tuhm sinine-roheline-kollane. Justkui mõnevõrra täispuhutud küünlarasvane kalipso või tuukriülikond. Viis kindlamoelist näota vaimolendit on minust 5-6 meetri kaugusele distantseerunud. Nad ei ole vaenulikud, pigem erapooletud ja natuke sõbralikud.

Äkki positsioneerun väga kiiresti, vast mõne sajandiku sekundi jooksul Tallinnasse, Harku järve äärde sõudebaasi majja (lapsepõlvekodu Vikimõisa naaberhoone). On varajane õhtu, kella viie ja kuue vahel. Mõistan, et magavast kehast väljunud hing alustas ettevalmistusi teispoolsusse sisenemiseks.

06.05.2020. Harku järve sõudebaas. Fotograaf: Henry Küla

Unenäo visualiseeritus on jätkuvalt “hämara valgusega”. Une stsenaariumis olen Kaitsepolitsei salajane töötaja ja meie varjatud eelpost asub sõudebaasis. Kaitsepolitsei teised salaagendid on mustades ülikondades näota viis vaimolendit! Plaan näeb ette, et pean infiltreeruma meie peidupaiga seina taga asuvasse maffia kogunemispunkti.

Natukene pärast kella kaheksat õhtul. Päike loojub umbes poole tunni pärast. Hetkega libisen läbi seina teisele poole (näen seina paksust ja millistest materjalidest koosneb), kus asub kriminaalne jõuk. Minu kehast väljunud hing siseneb teise dimensiooni. Tajun üleminekut meie universumist immateriaalsesse maailma. Keskkonnavahetus on tunnetatav vaevumärgatava kerge jõnksuna, kuid on siiski väga sujuv.

Mu füüsiline keha on voodis. Võimalik, et süda on seiskunud või seiskumas ning olen kliinilises surmas. Unes läbi seina liikununa saabun otse tegelaste keskele, kelleks on samuti viis näota vaimolendit! Nad on üsna sõbralikud ja võtavad mind hästi vastu ning ei ole probleem, et olen nende meeskonna uus liige. Une “valgusfoon on jätkuvalt hämar”. Stsenaariumi kohaselt pean salaja helistama teisele poole seina, kus asub Kaitsepolitsei grupp viie näota vaimolendiga ning esitama raporti õnnestunud infiltreerumise kohta.

Päike on loojunud ja kiiresti pimeneb, kell on natukene ennem üheksat. Leian võimaluse märkamatuks kõllamiseks ning raporteerin olukorrast, kõnelen vabalt. Teisel pool seina võtan toru vastu mina ise, aga ma ei saa häält teha, sest mul on kurgus mingi takistus… Tähendab, unenäos asun samaaegselt kahes kohas!

Proovin takistusest kurgus köhimise teel vabaneda ja niimoodi korduvalt, sest pean teisel pool seina maffia pesas asuva iseendaga saama rääkida! Ma ei närveeri ning olen väga rahulik. Väljas on pime, kell on umbes 23:00 paiku.

Lõpetan köhimise ja jätkan neelatamistega, niimoodi tagasihoidliku järjepidevusega. Ometi ma ei ole enam aktiivne ja harjun takistusega kurgus, mis äkitselt ei häirigi mind enam. Mingil põhjusel mulle meeldib selline flegmaatiline olukord ning ma ei taha selle lõppemist… Tajun aega pärast keskööd umbes poole kahe paiku.

Ühel hetkel avan silmad. Tõusen voodis kiiresti istukile ja samal ajal korisen hapnikupuudusest! Võib olla on tegemist surmakorinaga ja samal ajal elule tulemisega! Mul on toidutükk hingetorus, mis ei taha kuidagi välja tulla, et hapnik pääseks ligi! Olen õhupuuduses!

Istukile tõusmine liigutab natukene tükikest ja grammhaaval pääseb õhk siiski kopsudesse. Klopin rusikaga ettevaatlikult oma rinnakorvi ning neelatan kümneid kordi. Hästi vähehaaval hapniku juurdevool suureneb. Paraku teadvus tahab ära kaduda ning olen uuesti suremas. Olen rahu ise!

Kell on 01:38. Kogen piiritut hingerahu! Mõtlemine on kristalselt selge ja puhas. Tänan mõttes kuni paari minuti vältel viite vaimolendit, kes minu eest hoolitsesid. Tänan, et mul lastakse edasi elada, kuigi ei ole kartust surma ees ja tean, et mul on ülesandeid vaja veel täita.

Näen oma parempoolsest voodinurgast meetri kaugusel ligi 20 sekundi jooksul ca 6 cm läbimõõduga ja 12 cm pikka silindrit, mis on pakendatud erksalt valgesse helendavasse paberisse või pakendisse. Pakendi peal on keskmise suurusega lillekujuline lipsustatud sõlm. Silindri sees asuvad minu ja ühe naisolevuse hinged. Mõte ja tänamine jätkub: “Tänan, et aitate mind…” Lause täieliku sisu ja naise nime jätan avalikustamata.

Viimaks hakkan meeletult hingeldama, kell on 01:40-01:41! Õhu ahmimine kestab ca 8-12 kuni 15 minutit. Süda on paha, jäätis ja õhtusöök tahab üles tulla! Keha läbivad mõningad kontrollimatud lihastõmblused.

Unes olles olin hakanud oksendama, ilmselt 01:26-01:31. Osaliselt seeditud toit jõudis kurku ning hingetorru. Seetõttu võisin ülestulevasse sööki lämbuda, millele järgnes agoonia. Intuitiivne teadmine selgitab, et kliiniline surm saabus kell 01:32 (kuigi, siis ma kella ei vaadanud). Hapnikuta olin umbes 5 minutit, millest kella vaatamiseni kulus veel umbes 1 minut. Ma ei tea täpselt, kas mu süda seiskus või mitte, kuid tagasi tulin põhjuslikult. Paanikat ei ole, kuid olen kummaliselt rahulolev sellise kogemuse üle.

Umbes 02:30 hakkab keha rahunema, hingamine stabiliseerub. Umbes 03:30 tekib laubale külm higi. Järjepidevalt käin mõttes detailid läbi, et jätta kõik meelde, mis võimalik. Plaanin hommikul elamuse üles tähendada, siiski alustan kirjutamisega varem, 03:55.

Kokkuvõte. Enda surmahingust olen näinud unes 2018 kuni sügiseni 2019 kokku vähemalt 3 korda. Viited surmale näitavad, et oled püüdnud ID-st (Infodimensioon) teabe kinni, mis kuvatakse unede süžees. Tänane juhtum kirjeldabki, et kõik läks “plaanitult” ja info oli “teadetetahvlil” (vähemalt kolmes isikliku surmaga seotud unes) kogu aeg olemas!

Kogemus näitab, et enda surma on võimalik ette tajuda (sealhulgas näiteks unedes näha) pikema ja lühema aja vältel. Minu hing lahkub kehast vahetult ennem kui hakkan oksendama ning lämbuma, umbes kell 01:26-01:31; unenäos kell 12:30. Tähendab, hing teadis varem, et tulemas on piinarikas surmaeelne situatsioon. Järelikult on tegemist ikkagi konkreetse ettemääratud plaaniga – saatus.

Hing lahkub teispoolsusse (unes teisele poole seina „pättide” keskele) kui süda ilmselt seiskub, umbes kell 01:32; unenäos pärast kella 20:00. Üleminek teise dimensiooni on väga sujuv ja peaaegu märkamatu. Kliiniline surm vältab ajavahemikul umbes 01:32-01:37, unenäos on periood umbes 20:00-01:37. Kaks erineva kiirusega tiksuvat aega, planeedil Maa minu magava keha juures ja teispoolsuse areaalis telefoniga kahe endaga rääkides, ühtlustuvad kliinilisest surmast väljumise hetkel kell 01:37!

Plaani osa on ka selles, et mind saadab ja võtab vastu 5 hinge (unes näota vaimolendid). Kindlasti tunnen neid, aga praegu ei ole õige aeg, et teaksin nende identiteeti. Plaan näeb ette, et pean tulema tagasi ja lahendama eluülesanded lõpuni. Juhul kui unenäos kaks mind oleksid (üks probleemideta lobisev mina immateerias ja teine takistatud kõnelemisega mina teekonnal sinna) saanud telefoniga vabalt rääkida, siis see oleks tähendanud, et oleksin pääsenud teispoolsuse nn lävepakust edasi ning ma (minu hing) ei oleks kunagi enam Maale tagasi tulnud. Mu organismi rakkude elutegevus oleks lakanud ja saabunud pöördumatu lõplik bioloogiline surm. Keha oleks hommikuks külm olnud.

Asjaolu, et sellisel kurioossel hetkel näen helendavat lipsuga pakendatud silindrit, ma ei oska põhjapanevaid kommentaare anda. Vast ainult seda, et silindris olnud naise hing on tegelikus elus mind võimsa positiivse energiaga rikastanud ja mõjub väga tugeva impulsina. Impulss võimendab tundlikkust hüppeliselt, mis omakorda loob soodsad tingimuseks kanali avanemisele ID-sse, millest teavet hankida. Unest saadav info seda näitabki.

Miks pean avaldama tänu, samuti ei tea pädevalt vastata. Tegemist oli väga selge ning konkreetse üliteadliku seisundiga! Oletan, et mu hinge teatud võimed tulid nendeks ligi 20 sekundiks ja paariks minutiks kaasa immateeriast!

Millegi nägemine (helendav silinder), mida materiaalselt olemas ei ole ja kipub faktiliselt kiiresti hajuma, võib kaasaja teadmistele tuginedes nimetada pettekujutluseks, hallutsinatsiooniks vms. Olenemata, et keegi teine ei näe ja ainult sina ka koged, siis arvan, et toimuv on põhjuslik. Iga üksikut juhtumit võib analüüsida ning leida mingisugunegi vastus – kas on meelepete või ikkagi sügavam ja oluliselt laiahaardelisem sisu.

Unes nähtu, et asun Türgi ida-kagu, kagu ja lõuna-kagu piirkonnas, umbes kuni mõnesaja kilomeetri kaugusel praegusest Süüria piirist on minu jaoks tähelepanuväärne. 09. septembril 2023 teen väikese avastuse, mille võrra käesolevat peatükki täiendan. Uurin parasjagu Göbekli Tepe(1) rajooni ja fotosid ning selgub, et unes nähtud pinnase ning ehitiste kollakas lubja- ja paekivi ning arhitektuur vastab Göbekli Tepe(2) ehitistele!

Kaardilt vaadates asub Göbekli Tepe unes nähtud regioonis. Järeldan, et unes kuvatud asukoht vastab Göbekli Tepele või on sealkandis! Omalaadne, et antud teave on unes 14.12.2019 ja ligi 3,5 aastat hiljem saan täpsemalt teada! Minu geograafia-, arhitektuuri- ja arheoloogiaalased teadmised sellevõrra täienevad! Göbekli Tepest nägin dokumentaalfilmist lõiku alles 2023 kevadel ja teave jäi sinnapaika kuni 09.09.2023!

Miks pean just seda kanti unes nägema? Ilmselt seetõttu, et vihjata hingede iidsusele ja igavikulisusele! Klaus Schmidt (1953-2014), kes juhtis Türgis Göbekli Tepe väljakaevamisi aastatel 1996-2014 arvas, et tegemist on surnute kultusele pühendatud pühamuga ja nikerdatud kivist loomad on surnute kaitsmiseks.

Toon väljavõtte dokumentaalfilmist „William Shatneriga seletamatutes paikades”, hooaeg 5, osa 9, mida vaatasin teist korda uuesti 03.05.2024:

Paljudel sammastel on erakordsed nikerdused ja bareljeefid lindudest, loomadest, putukatest ning igasugustest asjadest. Nende vormimine, nikerdamine ja struktuuride loomine on vapustav. Üle kolmandiku Göbekli Tepe kivisammastest sisaldab keerukaid bareljeefe erinevatest loomadest. Arheolooge ja ajaloolasi ajab segadusse see, et paljud eluslooduse osad ei pärine sellest piirkonnast!

See asub kohas, kus Noa, loomad ja laev lõpetasid pika teekonna läbi üleujutuse. Kas need loomad on pärit Noa laevalt? Kas kividel kujutatakse lugusid loomadest? Kas Göbekli Tepe ja veeuputuse vahel võib olla seos? Võib olla. Ühe hulljulge teooria kohaselt inspireeris Göbekli Tepe loomanikerdusi isegi vanem piiblilugu.

Göbekli Tepe asub kohas, mis on piibli järgi sama koht, kus asus Eedeni aed. Öeldakse, et Eeden asus seal, kus said alguse neli paradiisijõge. Kaks neist olid Eufrat ja Tigris, mis voolasid läbi Mesopotaamia. Mõlemad said alguse samast piirkonnast, kus on Göbekli Tepe. Klaus Schmidt tegi ettepaneku, et see võib olla Eeden ja tsivilisatsiooni asutamise koht. Ta mõtles vist, et see oli eedenlik ühiskond, sest kui vaadata Eedeni aia lugu piiblis, on see küttide-korilaste ühiskond ennem põllumajanduse avastamist.”

H. Küla täpsustavalt selgitab, et kütid ja korilased võisid sealkandis toimetada sadu aastatuhandeid tagasi ning hilisemal perioodil kasvas peale või kuskilt tulid targad olendid või inimesed, kes olid suutelised Göbekli Tepe rajama.

Unes määritakse mind paksu vedelikuga kokku, millest tahenedes moodustub tihke rüü. Toiming viitab millegi/kellegi ettevalmistamisele ja loomisele ning sarnaneb tegelikus elus kivist loomakujude teostamisele ligi 11 500 aastat tagasi või tolleaegsele või hilisema aja mingisugusele riitusele (näiteks pärast isiku surma tema keha palsameerimine ja uskumus surmajärgsest elust)! Klassikaline näide ajatust vastastikmõju printsiibist!

⌘ Vastastikmõju printsiip põhineb Infodimensioonis (ID) olevale infole, esineb kõiksuses süsteemselt tervikuna ja on järjepidevalt kehtiv. Avaldub sündmuse toimumise asukohas konkreetses dimensioonis või dimensioonides. ⌘

Indiviid on printsiibist mõjutatud, olenemata kas sündmus toimus Maal või kuskil kõiksuses minevikus või hoopiski tulevikus. ID-s puudub ajafaktor, mistõttu inimene mudeldab teavet enesele arusaadas keeles, milleks on mõelnud välja ajavormid – minevik, olevik ja tulevik.

10. septembril 2023 uurin Karahan Tepe (3) (4) fotosid, asub Göbekli Tepest 46 km kagu suunas. Mõlemad on rajatud ilmselt sama neoliitikumi tsivilisatsiooni poolt, kuid Karahan Tepe vanus on suurem ja võib olla kuni 13 000 aastat vana! Karahan Tepest nägin filmilõiku samuti 2023 kevadel.

10.09.2023 loen Karahan Tepe kohta infot (5) (6) juurde ning selgub, et koos Göbekli Tepe’ga asuvad Taş Tepeler regioonis, kus on hiljuti avastatud veel 10 erineva suurusega sarnase käekirjaga pühapaika! Oletatakse, et kõik 12 pühamut ca 45 km raadiuses on ehitatud sama tsivilisatsiooni poolt, kellest tänaseni teave sisuliselt puudub!

Järeldan, et unes viibisin Taş Tepeler regioonis!

Unes ja mateerias või ärkvelolekus on ajaline mõõde ning taju erinev! Magama jään umbes 00:15 ja silmad avan 01:37. Une pikkuseks on ligi 1 tund ja 22 minutit. Sellest meeldejäänud eeltoodud une stsenaariumit näen ajavahemikul kell 01:26-01:37, see on ligi 11 minutit! Samal ajal toimub une süžees tegevustik umbes keskpäevast kell 12:30 kuni pärast keskööd 13 tunni ja 7 minuti vältel (787 minutit)! Aegade kulgemise erinevus on ligi 72-kordne! Hingena oled võimeline erinevate ajastute vahel navigeerima ülikiiresti ja piiranguteta – aeg ei oma tähendust!

Unes näed ja tajud aega vastavalt päikese liikumisele ja -valgusele ehk sa pead millestki aru saama. Päikseloojangut arvestades on tegemist augusti lõpuga. Võimalik, et augusti lõpp või september tähendab, et kunagi tulevikus sellel perioodil suren. Isiklikus plaanis väga põnev ja aeg annab arutust!

Teoorias tuleb teave ID-st ja uni koostatakse immateerias, kus ei ole meie päikesesüsteemi ega universumit ning puudub aeg. Sulle tahetakse selgitada asjaolusid arusaadavas pildikeeles, vastavalt päikese kulgemisele!

Lugeja on pannud tähele jutumärke valgusega seonduvalt, näiteks „valguse hulk” väheneb! Tegemist on esmakordse unega, kus näiteks on keskpäev ja „valguse hulk” on reguleeritav! Piltlikult on kaameraobjektiivi ette pandud tumedam filter. Kuigi filmid päikeselist keskpäeva, siis filtri tõttu on video tavapärasest hämaram.

Sulle esitatakse unenägu, mille taustvalgustus on hämaravõitu, olenemata päikeselistest või muudest stseenidest! Mina olen unes osatäitja rollis, kogen kõike ja mind filmitakse! Kaamera täidab vaatepunkti rolli! Kaameraga filmimine on mõistagi näitlikustav tinglik ühik! Sisuliselt on vaatepunktiks immateeria (esimene viide)!

Tegemist on elulise ja õpetliku unega. Tausta hämardamine sisaldab tõenäoliselt ka teist viidet, et kui valgus lõplikult kaob, siis sureb ka keha (sellele vihjab une stsenaarium). Surmajärgselt peaks tekkima hetkeks pilkane pimedus, misjärel on teekond immateeriasse avatud, sarnaselt 52. peatükis kirjutatule.

Lähen voodisse tagasi, kell on 05:57. Üritan magada ja kirjutis hiljem uuesti üle lugeda ning vajadusel täiendada.

Avan silmad kell 08:48. Kurk ja neelamine on hellakesed. Keha on vatine, jõuetu ning õrn. Kirjutamist ja uuesti lugemist jätkan kell 09:11.

Täna puhkan, pikutan ja kosun. Koduseid toimetusi ei jõua teha. Lõunapaiku lähen välja jalutama ja värsket õhku hingama.

Resümee. Hing lahkub kehast ennem füüsilise keha kokkuvarisemise algust põhjusel, et säästa hinge tajusid piinadest ning valudest. Organismi surm ei ole hinge jaoks valus! Üleminek teise dimensiooni on sisuliselt märkamatu ja vaevatu. Erisusest kahe dimensiooni, universumi ja immateeria vahel, ei pruugi alguses arugi saada. Ometi materiaalse ja immateriaalse maailma erinevus on väga suur. Teel teispoolsusse saadavad ja võtavad mind vastu tuttavad hinged. Minu hinge värvus on kombineeritult sinine-roheline-kollane. Värvus näitab hinge arengutaset ja osundab, et olen edasiarenenud hing, mitte algaja.

Väljakul riiete äravõtmine peaks näitama, et kõik maine jääb maha. Paljas olemine ja keha kokku määrimine tihkja ollusega võib viidata kindlale protseduurile. Näiteks „hinge puhastamisele” – füüsilised ja vaimsed probleemid ning vaevused jäetakse maha, et puhta hingena alustada koduteed immateeriasse. Tahenenud raske mass kirjeldab, et samal hetkel on magaval kehal keeruline oksendamine ja hingamispuudulikkus käsil, millele järgneb agoonia.

Lugeja Inge saadab e-kirja ja märgib, jutumärkides:

„Asjaolu, et sind tulise, kleepuva ja paksu vedelikuga kokku määritakse, on peaaegu üksühene su mao sisuga, mis takerdub sooltesse ja sind peaaegu lämmatab! Unes näidatakse seisundi põhjust.”

Arvan, et Inge tähelepanek on tuumakas ning täpne. Teisisõnu sulle esitletakse, mis toimub!

Keha võimalikud füüsilised vaevused (oksendamisest tingitud hapnikupuudus ja esimesed krambid) ei kandu hingele edasi. Juba teel teispoolsusesse ja seal olles, olen absoluutselt terve ning tunnen end suurepäraselt! Sellest annab sealhulgas märku, et tagasi Maale jõudes on mul säilinud immateeriast pärinev ebaharilikult teravdatud nägemine. Eriline nägemisvõime siiski aeglaselt väheneb kuniks umbes 2,5 tunni pärast on muutunud inimesele omaselt tavaliseks.

Saan veelkordse kinnituse, et teadlik vaimne dimensioon on olemas, millele ülalkirjeldatu viitab. Kell 10:11 panen arvuti kinni, et hiljem viimast korda tekst mõttega üle lugeda.

Kell 10:57. Soov oli sellel nädalal laupäeva ja pühapäeva õhtul pakk jäätist kinni keerata. Mul ei ole enam isu, võib-olla kevadel maitsen uuesti. Hilisõhtul ei söö jäätist enam kunagi!

Umbes kella poole ühe paiku päeval on jõust ja energiast alles kuni kolmandik. On seisund, otsekui mitu nädalat oleks raskekujulist grippi põdenud. Teen pikema jalutuskäigu kestvusega ca 3 tundi. Kõnnin vaevaliselt ja uimaselt, kuid looduslõhnad kosutavad! Pilves ilm, õrn tuuleke, väga niiske ja temperatuur +1 kuni +2 oC. Pole kunagi varem niivõrd suure mõnuga värsket õhku nautinud kui nüüd, väga eriline ja positiivne tunne on! Olen õnnelik, et elan!

Pühapäev, 15. detsember. Kodus teen füüsilist tööd ligi 1,5 tundi. Ülejäänud päeva puhkan ning olen tubane. Energiast on alles umbes 50%.

Esmaspäev, 16. detsember. Trennis on kuni 55% vähem jõudu.

Teisipäev, 17.detsember. Trennis on kuni 10% vähem jõudu.

Kolmapäev, 18.12.2019. Füüsiline jõud ja energia on taastunud. Stabiliseerimisprotsess võttis aega ligi neli päeva.


Esmaspäev, 30.12. 2019. Eripäraseid spiritualistlikke seisundeid esineb mul ärkvel olekus pigem harva. Toon näite. Taju kestus on kuni 30 sekundit, mida võiks määratleda üliteadvusliku olekuna. Olen teadvus ja teadvuse sees! Olen teadvus, mis/kes asub kõikjal! Asun väga kõrgel ja vaatan alla, kus näen enda hinge, kellest sööstavad läbi minu enese emotsioonid! Need on elektersinist värvi!

Saan aru, et allpool olev kooslus minust on tibatilluke ning suure teadvuse mõistes tühine. Olenemata, mil moel elu ja elude jooksul hingeliselt täienen, on kõiksuses esineva teadvuse kontekstis mu tarkus vähene, kuid ometi oluline.

Resümee. Sarnaselt unenägudele võib olla vajadus tõlgendada ka teavet, mida saad ärkvelolekus! Oletan, et üksikindiviidi hinge ei saa paigutada väljapoole üldist teadvust. Sinu hing on suure teadvuse osa sarnaselt kõikide hingedega, kes kõiksuses eksisteerivad. Teadvusel on igast üksikust hingest täielik ülevaade! Kõik hinged on teadvuse jaoks vajalikud.

Neoonne sinine värv võib näidata minu hinge arenguaset, kes on edasijõudnud. Kindlasti midagi veel, paraku olen inimesena vähevõimekas ja ei saa aru.

Mõned mõttekillud lisandina hinge täienemisega seonduvalt.

08.12.2019. Inimese ja inimkonna kogu tarkus kirjalikus või muus vormis, on väga väike kübe tarkusest, mis meid ümbritseb. Arvamus, et oled tark, on eksitus – suur tarkus asub mujal.

04.02.2020. Eluõpingud on kordades raskemad, vaevalisemad, stressitekitavamad ja pikaajalisemad kui eksamid koolis.

07.08.2020. Tõde on ilmselgelt individuaalne ja tõed on erinevad. Tõde on süsteemisisene ehk mingi süsteem kui selline peab eksisteerima.

02.09.2020. Üksikisik käitub materiaalses maailmas vastavalt oma parimatele arusaamadele, eesmärkidele ja tõdedele. Inimene jõuab ühelt tõelt teiseni ehk mis ennem oli tõde ei pruugi käesoleval hetkel enam olla. Järelikult esineb põhjuslik areng ning tõdede varieeruvus vastavalt indiviidile. Sõltuvalt valitud tõest on areng aeglane või kiire, mitteedukas või edukas. Seega eksisteerib väga palju erinevaid tõdesid ning kõik vastab tõele.

Materiaalse maailma tõde ei ületa immateriaalse maailma tõde dimensioonide teatud erinevuste tõttu. Materiaalse maailma tõed ei pruugi küündida oma piiratuses immateriaalse maailma tõdedeni, mis on kaugelt laiahaardelisemad ning mitmekesisemad, fundamentaalsed ja püsivad. Võimalik, et absoluutne tõde on immateriaalsuses olemas.

Inimese poolt püstitatud tõde ei saagi olla absoluutne põhjusel, et me areneme ning me ei suuda haarata kõike ja kõiksust. Absoluutne tõde ei ole inimese loodud. Niikaua kui on areng, tõed muutuvad. Kui areng inimese jaoks lõppeb (arengu lõpp iseenesest ei tähenda lõppu), siis on võimalik näha (mitte alati), mõista ja tunda absoluutset tõde ning saada aru kui kaugel või lähedal sellele asud.

28.10.2020. Tõde on konkreetne infohulk. Mida rohkem teavet, seda mitmekesisem on tõde ning eelnev tõde võidakse kuulutada mitteobjektiivseks. Vähene infohulk ei tähenda, et üksikisiku jaoks on tegu valega, vaid uskumise ja tõega, mille ulatuses ta opereerib. Areng tagab laiapõhjalisema tõe.

12.09.2021. Saad teada sündmusest, millega sul puudub kokkupuude ja otsene võimalus mõjutada. Sündmus või tegu sulle ei meeldi ja klassifitseerid selle ebavajalikuks või valeks. Sellel hetkel on sinu jaoks tegemist tingliku õpinguga ja teadmisega, „mitte õige” olemasolust.

Võib-olla hindad olnud sündmuse tulevikus ümber ehk mõistad ja pead edaspidi õigeks. Sellisel juhul on tegemist sisulise õpinguga.

Sündmuses otsene osaleja(-d), samuti teised inimesed, kes võivad olla kaudselt seotud, võivad määratleda toimunut õigeks ja vajalikuks.

Seega esinevad individuaalsed tõed, kuid puudub absoluutne tõde. Indiviidi tõde põhineb tema isiklikule saatuslikule ja elulisele teerajale, mida valeks tunnistada ei saa. Vastupidisel juhul ei toimuks inimese ja tema hinge arengut või oleks meile tundmatu inimühiskond.

Inimese vastuolulist tegu võib mõista, kuid ei tähenda, et sa ei tohi või ei pea teda mõistlikult kritiseerima või õpetama. Tohib! Vastastikuse mõju ja õpingute printsiibi alusel sinu õping seisneb selles, et avaldad talle kriitikat või õpetad. Tema õppetükk on, et võib-olla võtab kriitikat või õpetamist arvesse ja õpib. Või võtab erinevatelt inimestelt saadud sarnast kriitikat ja/või õpetust edaspidi samm-sammult arvesse ning õpib ja muudab end ning kirjeldatud tegu enam ei korda.


Laupäev, 15.02.2020. Unes näen, et söön maitsvat putru, mis on tehtud ergastatud hapniku molekulidest ehk õhust. Putru jagatakse mingis sööklataolises kohas suure kulbiga suurest pajast.

Resümee. Reeglina ma enese unede üle enam ei üllatu. Siiski. Silmi avades olen hämmastunud fakti üle, kus stsenaariumis näidatakse hapnikuputru! Parimateski tavamõistuse fantaasiates ma ei oleks selle peale tulnud, millest järeldan, et teave on minu jaoks igati uudne. Tõlgendan fakti, et materiaalses maailmas hapnikuputru ei eksisteeri ja minu aju ei ole suuteline sellist sisu produtseerima.

Antud une nägemisel võib olla oma sisukas põhjus, mis peaks näitama, et une süžee ja visuaal tuleb väljastpoolt mateeriat. Oletuslikult immateeriast, kus see loodud on. Sinu aju funktsioon on vahendada teavet!


Teisipäev 21.07.2020. Unenägu vastu hommikut. Meie seltskonna suurus on 12 meest ja läheme koju. Unes ma neid ei tunne. Viimaks on meil ühine söömine suure laua taga. Nähtud visuaal on väga sarnane Leonardo da Vinci maalile „Püha õhtusöömaaeg” (1495-1498).

Igaüks, kes võtab ampsu, kaob seltskonnast ja siseneb teispoolsusse. Minu kõrval on koer. Annan talle pala ja ta läheb samuti teisele poole. Liikumist teise dimensiooni pean loomulikuks ning olen suhteliselt muretu. Ainult väike kahtlusekübe on mõtteis, et äkki ei lähe nii nagu peab.

Jään üksi ja järgin traditsioonilist käitumist. Mekin keedetud õhukest munaviilakat ning koheselt muutub keskkond. Jõuan Vikimõisa lapsepõlvekoju, kus on ema. Ta on 30-ndates. Tavaliselt on unenägudes 40-ndates. Ta ei räägi midagi, kuid mõistan, et jõudsin immateeriasse (teispoolsus) koju. Ema juba ootas mind!

Resümee. Unest saan lihtsustatult aru nii, et pärast surma lahkub hing teispoolsusse, kus kohtud erinevate Maalt lahkunud hingedega.

Ma ei ole usklik ja religiooniga on kokkupuuteid napilt. Samuti tean vähe Leonardo eluloost ja kunstis olen võhik. Ma ei ole kursis, kuidas ning mis põhjustel valmis „Püha õhtusöömaaeg”? Pilti ei ole kunagi elus põhjalikult tudeerinud, pelgalt vilksamisi harva näinud. Seetõttu ma ei oska mainitud autori kui mitmekesise inimesega ja maaliga unenägu pädevalt siduda. Ometi just uni viib mind kui võhikut keset kunstiteoses kujutatud melu ja jagab põhjuslikke õpetusi! Aga milliseid?

Võtan appi Tallinna Oleviste kiriku ja teen meelevaldse väljavõtte nende veebist Püha õhtusöömaja osas:

„Püha õhtusöömaaeg tähistab uut lepingut Jumalaga. Kristuse ihu muutub siin kogudusena nähtavaks. Seega eeldab osasaamine pühast õhtusöömaajast uuestisündi, eraldumist maailmast ja kuulumist uuestisündinud usklike kogudusse. Pühast õhtusöömaajast põhjuseta eemale jäämine on märk usuleigusest ja ükskõiksusest Päästja ja Õnnistegija suhtes.”

Laiendan uuestisünni mõistet ja lisan tinglikult reinkarnatsiooni. Võib-olla Leonardo arvas samuti, et uuestisünnid elust-elusse on võimalikud?

Inimene, kel on teadmised religioonist, kunstist ja Leonardo da Vinci’st, suudab unenägu paremini, sügavamalt ja laiahaardelisemalt selgitada. Kahjuks ma ei ole täna selleks veel suuteline!


Esmaspäev, 27.07.2020. Viimane unenägu ennem ärkamist. Oletan, et une tuumakale sisule aitab samuti kaasa eelmise päeva õhtul ühe suurepärase naise poolt tekitatud kõrgelt laetud positiivne energia, mille/kelle enda hinge lasen. Tulemuseks võimas impulss, mis aktiveerib spetsiifilise taju, mille abil teatud ulatuses siseneda ID-sse. Eesmärgiks läbi unenäo hankida teavet. Kõik on põhjuslik ja omavahel seotud! Definitsioonid ja teoreetiline käsitlus on leitav 9-nda peatüki teooria osast.

Tulevik. Planeet Maa. Eesti ja Tallinn. Inimesed, kelledega oma praeguses elus olen suhelnud, paljud on samuti tulevikus ning kehastunud mõnede muudatustega välimuses kui iseloomus ning tegevusalades.

Unes kuvatavat tulevikku nimetan tinglikult „Multi-D printimise revolutsiooni” ajajärguks. Ma ei tea täpselt, mis ajavahemikuga on tegu. Võib-olla tänasest päevast umbkaudselt hinnates + 150 kuni + 250 aastat ehk 2170 kuni 2270.

Mind on kutsutud Harku-järve lähedal lapsepõlvesõbra Andrese ja tema abikaasa Terje koju külla. Andres on äsja vangist vabanenud ning alustanud ettevõtlusega reklaaminduse alal. Elumuudatuste tähistamiseks on korraldatud suuremat sorti pidu. Tema ja naine räägivad, et ettevõtluseks vajaliku atribuutika nagu kõikvõimalik tehnika – telerid, videoprojektorid, reklaambukletid ja -plakatid, toolid jms on prinditud ning odavalt muretsetud uuest innovaatilisest tööstusparkide kompleksist.

Järgmisel päeval sõidan rattaga mainitud piirkonda vaatama, mis on üüratult suur. Sinna kuhu vaatad, on ainult räämas vanad tööstusehitised, kus on maast laeni suured ja võimsad printimisjaamad, mis noorte hakkajate tegelaste poolt on üles pandud.

Sisenen ühte kompleksi, kus prinditakse reklaamplakateid jms. Ma võin valida suvalise paberist materjali ning kujunduse, mis mulle pähe tuleb ning operaator teostab trüki mõne kuni kümmekonna minutiga sentide eest minule soovitus koguses ning mõõtkavas. Kui näidiste hulgas ei ole soovitud paberit või kujundust, siis programmeerija loob materjali ning kujunduse kiiresti. Suvalise mustri ja koostisega paber, mida minu fantaasia suudab välja mõelda, luuakse selles printimisjaamas väga kiiresti. Ainemass segatakse molekulide ja aatomite tasandil sobiva värvuse, tekstuuri, kaalu ja omadustega kokku ning ongi uus materjal! Ükspuha, millist sorti paber või paberilaadne!

Töökojas tutvun vanemprogrammerijaga. Ta on minust lühem, juustes on halli, 4-7 aastat noorem mees. Tema programmeerimisoskuste hulka kuulub luua programme ükspuha millisele esemele ja materjalile, mida on vaja printida.

Ta tutvustab mulle tööstusparkide kompleksi. Liiklemiseks kasutame jalgrattaid. Tema velo välimuse, materjali ja tehnilised omadused on ise programmeerinud ning välja printinud. Tegemist on ainulaadse disaini ja omadustega rattaga, mis sõidab nii kondijõul, samuti hakkab ise liikuma kui ratas tajub, et liikumine on raskendatud. Velosipeedil ma ei näe mootorit ega akusid. Ta programmeeris ja printis ratta kümmekonna minutiga.

Lähme printimisjaama, kus prinditakse kõikvõimalikku pudukaupa, sealhulgas mööblit. „Juhuslikult” oli mul kaasas suuremat sorti isiklik metallist töölaud, mille ennist unustasin jaama laoplatsile. Pärin saatja käest, et mis mu lauast saanud on? Ta vaatab natukene etteheitvalt otsa ja annab märku, et võib ju küsida poiste käest, mis lauast valmistati…

Laud kui materjal kupatati tohutult suurde katlasse (suurus vähemalt 10x20x20 meetrit ja 4000m3, kõrgus-laius-sügavus) ning prinditi DVD karpidele-pakenditele sarnaseid tooteid. Pakutakse et vajadusel võivad mulle tasuta suvalise disaini ja materjalikooslusega uue töölaua printida. Loobun, sest ma ei viitsi kobakat lauda kaasas tirida.

Jõuame riiete, jalanõude ja aksessuaaride printimise keskusse. Võid endale tellida suvalise disaini ja materjaliga riideeseme sentide eest, valitud suuruses ning koguses. Kas soovid vee-, kuumus- või hõõrdumiskindlat, paksu või õhukest hilpu? Esitad soovi operaatorile ning sekunditega saad uue ja hästi mugavalt sobituva eseme omanikuks!

Väljas on üsna märg, mistõttu minu uus tuttav prindib hetkega endale uued riided. Pakub, et võiksin enda traditsioonilised kallid läikivad nahkkingad vahetada uute innovaatiliste odavate jalanõude vastu, mis omadustelt ületavad minu praeguseid jalavarje, on oluliselt vastupidavamad ning maksavad sente.

Tuulejaki unustan printimisjaama. Laokile jäetud hõlst visatakse suurde katlasse, mis lõhustab materjali hetkega molekulideks ja aatomiteks. Valmistatakse uudsest kangast moeka disainiga kehakate, mis on jakist paremate omadustega ning vastupidavam. Vastse rõiva hind on ainult mõned sendid!

Seiklemine erinevate printimisjaamade vahel väsitab ning asutame järgmisse, kus prinditakse toitu. Saadaval on erineva kuju, suuruse, maitsega, temperatuuriga, tekstuuriga, värviga (näiteks erksavärviline kollane, sinine, roheline vms) toitusid, mida võid süüa tasuta nii palju kui jaksad! Jaama tehnoloogia on veel arengufaasis ja mõningaid toitaineid ei osata originaalidega võrreldava maitsega luua. Küll leiutatakse täiesti uusi toiduaineid, milliseid pole varem kunagi olemas olnud!

Suurest väntamisest on rattapedaalid ära kulunud. Küsin giidi käest, kas ta võiks mulle uued pedaalid kombineerida? Ta vaatab otsa, mõtleb viivuks ja ütleb, et tema programmeerimisminut ei ole kallis kui tegemist on suurte kogustega. Paraku 2 pedaali printimisprogrammi loomiseks ning printimiseks kulub üle kümne minuti kui soovin täpselt analoogseid originaalpedaale saada. Poest oleks originaalid odavam osta või ta annab oma jalgratta mulle kasutamiseks.

Minu vanemprogrammeerijast saatja on täielik guru ja oskab igas jaamas programmeerida ning tüüpidele näpunäiteid jagada. Ühes jaamas nad diskuteerivad ja arutavad, mil moel programm paremini, veatumalt ning kiiremini koostada.

Tööstusparkide kompleksis töötavad ainult eriliselt andekad ja aktiivsed noored, valdavalt vanuses 20-ndates ja 30-ndates. Nad loovad täiesti uut, odavamat, kiiremat, vastupidavamat tööstuslikku tootmist võrreldes klassikaliselt kalli, aeglase ning ressursimahuka tootmisega. Tegemist on tööstusrevolutsiooni algusega, kus vana taandub uue ees! Lisaks mitmekesistatakse inimese aistinguid.

Resümee. Unes esitatud visioon tööstusrevolutsioonist võib vastata tõele. Kas perioodi alguseks võib lugeda ajavahemikku 2170-2270 või varasemat või hilisemat aega, ma pakkuda ei oska. Unes ei ole aastaarvu toodud ja perioodi määratlemine on väga subjektiivne. Ometi esitatakse unes teave ning leian, et põhjuslikult.

Eesti Päevalehes ilmus 08.08.2023 artikkel „Teadlased oskavad nüüd mateeriat aatomite ringitõstmisega muuta. See võib tuua keemias revolutsiooni”, mis kirjeldab esimesi teaduslikke samme, mida eeltoodud uni näitab. Järelikult teaduse ja tehnoloogia arenedes võivad suured printimistehased tõusetuda tulevikus päevakorda!

Ajakirjas Physical Review Letters kirjeldatakse 19.08.2023 avaldatud loos üksikasjalikult uuringut „Physicists Just Synthesized Crystals Of The Material We Think Is in Earth’s Core”, mille vaste eesti keeles oleks „Füüsikud on suutnud rauakristalle sünteesida kujul, mida leidub sügaval Maa tuumas”. Luuakse materjal, milleks konkreetsel juhul on hexaferrum või epsilon raud (ϵ-Fe). Taaskordne näide esimestest sammudest aine loomise ja manipuleerimise teaduslikest saavutustest!


Neljapäev, 02.09.2021. Nähtud unne tekib äkitselt paus ja vahetub süžee, otsekui reklaamipaus, ning teatatakse, et „30-ndal septembril sureb Ita Ever”. Pärast mainitud lühiteadet jätkub unenägu täpselt kohast, kus katkes.

26.08.2022. Leinapärg. Fotograaf: Henry Küla

Resümee. Praeguse peatüki kirjutamise ajal selgub, et Ita Ever suri 09. augustil 2023 92 aasta vanuselt. Äärmiselt kurb sündmus! Sügav kaastunne lähedastele ja kogu Eesti rahvale!

Unes esitatud teadet ma ei avalikustanud varem erinevatel inimlikel põhjustel. Paraku on inimese ja elusolendi surm loomulik osa eksistentsist ning liikumisest, mistõttu pärast sündmuse toimumist toon käesolevas peatükis minule teada oleva info esile.

Jutumärkides toodud selge ja arusaadav lühiteade ei ole lühem ega pikem. Samuti puudub aastaarv, millal ta sureb. Ärkveloleku esmane arvamus on uskumatus ning võimatus, et austatud näitlejanna nüüd ja varsti sureb! Mõne päeva pärast juba leian, et kõik võib juhtuda. Ma ei välista, et määratud kuupäeval tuleb surm või surmaeelne eluohtlik seisund. Või traagiline sündmus nihkub järgnevatesse aastatesse 30. septembril.

09. august ja 30. september vahele jääb 52 päeva. Uni on nähtud ligi 2 aastat tagasi. Kahe aasta sisse mahub 730 päeva. 52 päeva moodustab 730-st päevast 7,12%. Seega ettemääratuse printsiipi arvesse võttes on veamäär 7,12% ja täpsus ligi 93%.

Und nägin 02.09 ja lahkumine pidi toimuma 30.09. Tegelik epiloog toimus 09.08.2023. Draamateatrist on ärasaatmine 29. augustil 2023. Number 9 kordub kõigil neljal kuupäeval.

Surmapäeva 09.08 ja une nägemise päeva 02.09 vahele jääb 24 päeva. 24 päeva moodustab 730-st päevast 3,29%. Seega ettemääratuse printsiipi arvesse võttes on veamäär 3,29% ja täpsus ligi 97%.

Keskmiselt on veamäär 5,21% ja täpsus 94,8%.

Kuupäevade võrdluses une nägemise 02.09 ja ärasaatmise 29.08 vahele jääb 4 päeva.

Und nägin 02.09 ja Ita sureb 92 aasta vanuselt. 2 ja 9 või 9 ja 2 vahel arvan olevat põhjuslik sidusus ja paralleel.

Oletan, et septembris 2021 oli info üleval ja täpselt teada, millal I. Ever sureb. Paraku mina ja mu aju ei ole piisavalt võimekad, et teavet veatult ID-st (Infodimensioon) vahendada. Leian, et une üks eesmärke on kinnitada:

  • ettemääratuse printsiip kui süsteem on kõiksuses kehtiv;
  • ID-s on teave kõigi kõiksuses toimuvate mineviku- ja tulevikusündmuste kohta väikseimategi nüanssideni järjepidevalt olemas. Sealhulgas üksikindiviidide osas.

Lisa kommentaar

Design a site like this with WordPress.com
Alustamine